Elenistandup.se

FÖLJ 

ELENI 

DIMITRELOU TÅNGSTEDT

STANDUPKOMIKER

"ELENI SKAPADE SKRATTFEST

- Publiken älskade henne. De skrattade jättemycket och frågade om henne i efterhand. Hon är från Grekland och skämtade om sig, sitt liv och de fördomar som folk har".

Tidningen Mitt i Skärholmen

"Eleni Dimitrelou hade jag tyvärr inte hört talas om innan men hon va fantastisk! Mer Eleni till folket!"

medlem i publiken

"Eleni Dimitrelou drog många skämt om sitt liv bland annat om hur det är att vara gift med en svensk man. Av och till kom skrattatacker som säkerligen hördes ända ner från berget"

Fryksdalsbygden

OM ELENI

Eleni Dimitrelou Tångstedt föddes i Aten 8 april 1969. Med en examen i Historia, Arkeologi och Konsthistoria på Atens Universitet arbetade hon i flera år inom det offentliga sektorn i Grekland innan hon kom till Sverige 2003 som utbildningsattaché på Greklands ambassad.


Hon lämnade ambassaden augusti 2020 när hon insåg att det finns för många seriösa människor i den här världen medan det råder stor brist på galningar. 


Efter sin debut oktober 2016 tog Eleni Sverige med storm och inom kort etablerades hon som ett nytt och spännande namn inom standup. Hon har uppträtt i Sveriges största scener och har turnerat runt om i landet med sin soloföreställning "GAG-Galen Arg Grek".

Med kurser inom standup, behandlingspedagogik  och improvisation släpper hon helt loss på scenen, reagerar mycket med publiken, ser alla i rummet och skapar snabbt gemenskap och delaktighet. 


Eleni har stor närvaro, galenskap och energi och bjuder väldigt mycket på sig själv på scenen. Hon skämtar om sin svenska man och deras barn och katter, den stora familjen i Grekland, Gud, livet (och underlivet!), kläder, fobier och mycket annat ur nya och oväntade vinklar.


Hennes humor roar lika mycket unga och gamla, publiken i storstäder och i landsbygden, kvinnor och män.


Värme, galenskap och stora mängder empati leder till stora skratt.